Алфа Медика - Здравен Център  

Дермо КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ

Дермо КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ е най-съвременно лечение, което впряга естествените способности на тялото за самолечение, за да стегне кожата и да постигне невероятни резултати…

 • Ефектно подобрение без нуждата от инвазивна хирургия
 • Напълно естествена, използва способностите на тялото за подмладяване
 • Кратко време за лечение, в повечето случаи пациентите могат да отидат на работа на следващия ден
 • Не уврежда кожата за разлика от други процедури
 • Не причинява чувствителност към слънцето
 • Дълготраен ефект -  колагенът продължава да се образува през месеците след лечението
 • Това е една автоложна обработваща кръвта система, която използва вашата собствена кръв, даваща възможност  да се обединят  и  обработят изграждащите тъканта елементи с цел прилагане на лечение.

Малкото количество подготвена кръв, която се използва по време на лечението, освобождава мощни фактори на растежа, които са част от естествената целебна реакция водеща до увеличено образуване на колаген и еластин.

Когато тези фактори на растежа навлязат в лицето (въведени от терапевта ползващ Електронен уред възстановяващ дермата), мултипотентните стволови клетки се активират да образуват нова тъкан. Тази нова тъкан включва нов колаген, нова мастна тъкан (за гладкост), и нови кръвоносни съдове (за здравословна руменина).

Уредът лесно се управлява по очертанието на лицето като има предимството да позволява нагласяне върховете на иглите, което означава, че може да достига такива зони като тези около носа и устата. Дермо КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ може да се прилага на всички зони на лицето и тялото и е подходяща за всички типове кожа. Тя особено ефективно повлиява на видимите белези на остаряването, както и на вреди причинени от слънцето, белези, отпусната кожа, стрии, неравен цвят на кожата и разширени кръвоносни съдове.

Тя използва вашата собствена кръв и не са регистрирани оплаквания от алергични реакции до момента. Това е вашата собствена кръв и не съдържа животински или синтетични компоненти, и фактически няма риск . Затова не е необходимо да се прави тест за алергия преди терапията. Все пак вие може да изпитате някои обикновени реакции, като слабо раздразнение, оток, натъртване, подуване, сърбеж по време на терапията. Тези временни състояния обикновено изчезват в рамките на един до два дни.

Електронният уред възстановяващ дермата е най-модерният в света фракционен уред ползващ микро-игли, който осигурява на пациентите една по-ефективна, минимално агресивна терапия на кожата, която стимулира колагена и еластина както и спомага за по-доброто абсорбиране на обработената кръв за стягане, повдигане и подмладяване на кожата. Той е също високо ефективен за туширане появата на белези от акне.

Електронният уред възстановяващ дермата ползва многобройни микро-игли, които пробождат вертикално кожата и създават хиляди дребни дупчици, което причинява освобождаване на фактори водещи до нарастване на серума, което стимулира унищожаването на стария тънък колаген и стимулира образуването на нов колаген и еластин с минимална вреда за повърхността на кожата (епидермиса). Минимална вреда за епидермиса означава по-малко болка и зачервяване и по-бързо възстановяване.

Регулираща се скорост и дължина: стерилни, свободни иглени върхове нагласяни към различните зони на лицето, които се нуждаят от различни нива на проникване, позволяват да се лекуват многобройни състояния на кожата на лицето напр.белези (от акне/шарка и т.н.) лесно тъй като иглите могат лесно да проникват в тъканта на белега за най-добри резултати без риск от прегъване.

Този тип терапия може да се прилага за:

 • Предотвратяване загубата на коса
 • Акне и подобни белези
 • Стягане, повдигане и подмладяване на кожата
 • Изглаждане на бръчки
 • Изглаждане на стрии
 • Намалява големината на порите

ПРЕМАХВА БЕЛЕЗИТЕ ОТ АКНЕ

ПРЕМАХВА БЕЛЕЗИТЕ ОТ АКНЕ И НАМАЛЯВА ГОЛЕМИНАТА НА ПОРИТЕ

Фиг.1 Показана е 57-годишна пациентка преди и 3 месеца след терапия на устните.
Фиг.2 Показана е 58-годишна пациентка преди и 9 месеца след терапия на устните.
Фиг.3 Показана е 65-годишна пациентка преди и 2 седмици след терапия на устните.

За да подпомогнем оздравителния процес, ние използваме Low Level Al Ga In P полупроводников лазерен инструмент. Прилага се локален обезболяващ крем 45 минути преди да започнем процедурата. Това спомага да се ограничи до минимум дискомфорта. Към края на процедурата вашата кожа ще е зачервена, може да се усеща опъната и ще изглежда като загоряла на слънце. Това може да ви е неудобно, но е напълно нормално и ще отмине след 24 часа.

Можете да носите грим в деня след процедурата, за предпочитане минерален/неорганичен грим. Не приемайте никакви противовъзпалителни лекарства като аспирин, аналгин или нурофен, тъй като те може да попречат на оздравителния процес. Избягвайте пушенето, тъй като това причинява прииждане на свободни радикали в кожата и ограничава ползите от лечението. Избягвайте физически упражнения, тъй като изпотяването може да причини усещане за парене и ограничете излагането на слънце за 10 дни.

Вашата кожа ще се върне към нормалното си състояние към третия ден, макар че все още може да я усещате суха. Продължете да прилагате вашите витаминни кремове, за да максимизирате резултатите.

"Алфа Медика - Здравен център" ЕООД
© 2009. Всички права запазени

Дизайн MARIO DESIGN
Създадено от RemoTEK